Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Wij hebben meer talent dan Club Brugge”

Club-spelers vieren (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is vooralsnog oppermachtig in de Jupiler Pro League en begint aan de terugronde met een voorsprong van elf punten op Charleroi en dertien punten op Anderlecht. Voor velen zijn die laatsten eigenlijk al zo goed als uitgeteld voor de titel.

Maar ondanks dat de resultaten een gigantisch verschil aantonen tussen Club en Anderlecht, heeft Pieter Gerkens toch een opvallende mening. “De hele ploeg zal in de slotfase van de reguliere competitie uit een ander vaatje moeten tappen als we nog van de titel willen dromen”, erkent hij wel in L’Avenir.

“Het was op het mentale vlak dat het schoentje in de heenronde klemde. Maar ik ben ervan overtuigd dat op het vlak van talent onze ploeg sterker is dan die van Club Brugge”, verrast de middenvelder daarna.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws