Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wie is jouw Speler van de Maand december? Dit is het oordeel van BlauwZwartFans

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Sint-Truiden)

Met 17 gemaakte goals en 5 geïncasseerde doelpunten wist Club Brugge in de maand december een knappe 13 op 15 te boeken in de Jupiler Pro League. Maar wie was voor jou de meest bepalende speler van de maand december? Onderstaand de mening van BlauwZwartFans. Stem en maak kans op een Samsung Galaxy S8!

(1) Abdoulay Diaby

In het begin van het seizoen liet Diaby al mooie dingen zien, maar miste hij efficiëntie in de rechthoek. In de maand december maakte onze goalgetter van weleer daar eigenhandig komaf mee door maar liefst 6 keer de weg naar doel te vinden. Zowel tegen Lokeren (1), Anderlecht (2), KV Mechelen (1) als Moeskroen (2) was de Franse Malinees trefzeker.

(2) Ruud Vormer

Ruud eist elke maand opnieuw zijn plekje op bij de verkiezing voor de Speler van de Maand. Dat is in december niet anders. Onze aanvoerder blijft maar strooien met assists en ook elfmeters vormen geen probleem voor de Nederlander. Afgelopen maand zette hij maar liefst 4 penalty’s feilloos om.

(3) Hans Vanaken

Geen Bruggeling die het spelletje zo goed ziet als onze Vanaken. De assists van Hans zijn een lust voor het oog en daarbovenop schroefde de spelmaker in december zijn statistieken nog wat op met 2 doelpunten. De Brugse draaischijf is helemaal klaar om ook in 2018 zijn goeie vorm door te trekken.

Jouw mening telt

Wat is jouw mening? Breng hier je stem uit en maak kans op een exclusieve ervaring waarbij jij de trofee aan de Speler van de Maand mag overhandigen. Daarbovenop ontvang je een Samsung Galaxy S8.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws