Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom Club-fans vanavond moeten afstemmen op Extra Time

Leko en de bank juichen (Club Brugge - Gent)

Club Brugge leek zondagnamiddag tegen zijn derde nederlaag van het seizoen aan te lopen, maar in het absolute slot zorgden Tomecak en Vormer alsnog voor een 2-2 gelijkspel tegen Antwerp. Meer dan ooit toont Blauw-Zwart een geweldige mentale veerkracht en daar heeft trainer Ivan Leko uiteraard zijn aandeel in.

Bij Extra Time besloten ze dan ook om de Brugse coach uit te nodigen voor hun eerste aflevering na de winterstop. Hoe beleefde Leko de lastige trip naar de Bosuil? Op welke manier motiveert hij zijn spelers om er steevast tot de laatste snik in te blijven geloven? En bij welke verwezenlijking(en) zal onze Kroaat zijn eerste jaar als trainer van Club Brugge als “geslaagd” bestempelen? Het zijn maar enkele vragen waarop we straks mogelijk antwoord krijgen op Canvas.

Voorts zal het buitenspelgeurtje rond de 2-2 van Ruud Vormer ongetwijfeld onder de loep genomen worden door Filip Joos. En om de duidelijke handsbal van Jelle Van Damme en zijn uitsluiting kan het voetbalprogramma ook niet heen. Wesley Sonck en Jan Mulder zijn eveneens van de partij. Extra Time start omstreeks 22 uur.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws