Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer lacht met opvallende uitlating van Vanhaezebrouck

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge heeft al een voorsprong van 13 punten op Anderlecht en dat noopte Hein Vanhaezebrouck op de winterstage van Paars-Wit in La Manga tot een opvallende uitspraak. Hij stelt dat Anderlecht dit seizoen niet meer aan de titel mag denken.

Ruud Vormer kan alvast wel lachen met de woorden uit Brussel. “Dat zou ik ook zeggen als ik in hun schoenen zou staan. Tuurlijk, leg de druk maar bij Club Brugge, hoor! Ja, zo werkt het toch? Terecht ook, want wij staan 13 punten voor op Anderlecht”, grijnst de aanvoerder bij VTM Nieuws.

Dat betekent echter niet dat Vormer het ook eens is met Vanhaezebrouck. “We zijn er nog niet, hé. Het is echt nog een lange weg, geloof mij. Als je geen Play-Offs zou moeten spelen, zat ik hier misschien andere dingen te zeggen, maar door de Play-Offs gaat het nog moeilijk worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws