Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer geeft zijn mening over mogelijke transfer na topjaar

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

Ruud Vormer is bezig aan een fantastisch seizoen en dat levert hem naar alle waarschijnlijkheid binnen een maand ook de Gouden Schoen op. Als de aanvoerder van Club die prijs in de wacht sleept, zal dat waarschijnlijk ook de aandacht van enkele buitenlandse clubs trekken.

De kans lijkt dus groot dat er straks interesse zal zijn in de Nederlander. “Dit is mijn vierde jaar bij Club Brugge. Ik zit hier heel goed en heb een uitstekende relatie met de supporters. Je weet natuurlijk nooit wat er zal gebeuren in de zomer”, zegt Vormer daar zelf over bij Sporza.

“Ik heb het er wel vaak over met mijn vrouw. Maar soms moet je gewoon blij zijn met wat je hebt. Ik zit goed bij Club Brugge en iedereen heeft mij hier graag. Het eten is goed in België en mijn kinderen gaan hier naar school. Wat wil je nog meer? Maar goed, je weet natuurlijk nooit. In voetbal kan alles.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws