Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Voorzitter KV Mechelen legt uit waarom Tomecak zo makkelijk naar Club mocht

Johan Timmermans (KV Mechelen)

Club Brugge haalde enkele dagen geleden met Ivan Tomecak zijn derde aanwinst van deze winter binnen. Het was opvallend hoe vlot de komst van de Kroatische rechtsachter geregeld werd. KV Mechelen legde hem weinig in de weg.

En daar blijkt een bijzondere reden voor te zijn. “Ik wil benadrukken dat Tomecak naar Mechelen is gekomen dankzij Club Brugge”, vertelt voorzitter Johan Timmermans in Gazet van Antwerpen. “Zij hebben ons getipt, nadat ze eerder zelf geen plaats voor hem hadden.”

“Niet dat we een gentleman’s agreement hadden gesloten, om hem even voor Brugge uit te testen. Maar de verstandhouding tussen de twee clubs is wel dusdanig goed, en zij hebben het correct gespeeld en een substantieel bedrag betaald. Wij wilden Ivan niet tegenhouden, want hij krijgt daar een interessanter contract.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws