Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Voetbalfan krijgt lachers op zijn hand bij Studio Brussel dankzij hilarische quote over Anderlecht

Olivier Deschacht (Anderlecht)

Dinsdagnamiddag 15.55 uur. Studio Brussel vraagt aan zijn Facebook-fans naar welk concert ze in 2018 het meest uitkijken. “Architects”, “While She Sleeps”, “Arctic Monkeys” en “Queens of the Stone Age” passeren de revue. Maar de meest populaire reactie gaat over… voetbal!

Het is Tom Rutsaert die de luisteraars van Studio Brussel weet te bekoren met zijn grappige opmerking over RSCA. Hij kijkt namelijk het meest uit naar het “Fluitconcert als Anderlecht op bezoek komt.” Zijn reactie levert op het moment van schrijven maar liefst 200 likes op.


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws