Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Er valt altijd wel wat te beleven met Vermeer: van speciale interviews tot opstootje met politie

Kenneth Vermeer van Feyenoord naar Club Brugge

Club Brugge versterkte zich vandaag met Kenneth Vermeer, maar wat mogen we nu precies verwachten van de 32-jarige Nederlander die overkomt van Feyenoord? De vijfvoudige international is alvast geen grijze muis. 

Eerst en vooral mogen we uitkijken naar ludieke interviews van Vermeer. Daarnaast blijkt de politie niet bepaald zijn vriend. Maar bovenal – en dat is natuurlijk het belangrijkste – beschikt onze vierde winteraanwinst over een stevige portie reflexen. Onderstaand de beelden.

Vermeer hanteert de ‘papegaaitechniek’

Vermeer is niet blij met verkeerscontrole

Vermeer en zijn keeperskills

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws