Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Izquierdo duikt met stijl het nieuwe jaar in: “Beste manier om 2018 te starten”

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Neen, Izquierdo vierde Nieuwjaar niet met een sigaret en een pintje zoals Rode Duivel Nainggolan. Onze gewezen publiekslieveling moest op de eerste dag van 2018 immers al om half 2 aan de slag met Brighton & Hove Albion.

Joske heeft nog niet helemaal kunnen overtuigen in de Premier League, maar in de thuismatch tegen Bournemouth bedankte de pijlsnelle flankaanvaller voor zijn basisplaats met 2 assists. Het leverde hem zowaar de trofee van Man van de Match op. “De beste manier om 2018 te starten”, klinkt het bij de ex-Gouden Schoen op Instagram.

Enig minpuntje: bij een 2-1 voorsprong was Izquierdo na een fantastische run te zelfzuchtig en vergat hij ploegmaat Pröpper – die maar moest binnentikken – de 3-1 voor te schotelen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 2-2.

Izquierdo on fire tegen Bournemouth

Izquierdo krijgt de Man van de Match trofee

José Izquierdo Man van de Match (Brighton - Bournemouth)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws