Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – HAHA! Club-fans toveren Buffalo Beat van AA Gent om tot hilarische Kwek Beat

Club-fans maken parodie op Buffalo Beat van AA Gent

Na een moeilijke seizoensstart heeft AA Gent zich op de vierde plaats genesteld in de Jupiler Pro League. Onder leiding van Yves Vanderhaeghe pakten de Buffalo’s 21 op 21 in eigen huis en dus wordt er in de Ghelamco Arena met vertrouwen uitgekeken naar de komst van Club Brugge komend weekend.

“Zondag ontvangen we Club Brugge. Laten we hen een warm welkom geven met deze Buffalo Beat. Gaetan, Isolde en Buffalo Ben laten je zien hoe”, klinkt het vandaag via de officiële Twitter-pagina van AA Gent.

Zowel bij de eigen aanhang als bij rivaliserende supporters werden de wenkbrauwen serieus gefronst. Op Stamnummer 3, een onofficieel forum van Club Brugge, werd de Buffalo Beat zowaar omgetoverd tot de Kwek Beat (credits naar forumnaam “Lampzak”). Hilariteit alom!

De originele Buffalo Beat

De aangepaste Kwek Beat

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws