Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – HAHA! Club Brugge komt met bloopers van Truth or Truth

Club Brugge bloopers Truth or Truh

Naar goede gewoonte pakt Club Brugge tijdens de winterstage in Sotogrande uit met een spelletje rond een bepaald thema. Dit jaar kregen een handvol Bruggelingen enkele netelige vragen voorgeschoteld in Truth or Truth. Een idee dat overgewaaid komt uit The Tonight Show met Jimmy Fallon.

Nu Ivan Leko en zijn manschappen opnieuw in België gearriveerd zijn, blikt Blauw-Zwart terug op zijn winterstage met een compilatie van de beste momenten uit Truth or Truth. Zelfs masseur Peter Destickere en materiaalman Pascal Plovie komen daarbij aan bod. Onderstaand de hilarische beelden! 🙂

Bloopers Truth or Truth

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws