Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Ex-Bruggeling komt aan de oppervlakte in Nederland: “Soms mis ik België nog wel”

Dylan Seys scoort een fantastische goal bij RKC

Voor jeugdproducten van Club Brugge is het niet evident om ooit in de hoofdmacht van Blauw-Zwart te geraken. Dylan Seys, die van 2005 tot 2016 op Jan Breydel vertoefde, kan erover meespreken. Na omzwervingen bij Hapoel Akko en FC Twente heeft de 21-jarige flankspeler zijn draai gevonden bij RKC Waalwijk.

Seys is namelijk uitgegroeid tot basisspeler bij de Nederlandse tweedeklasser. “Ik voel me hier goed en ben blij met de kans die ik van RKC gekregen heb. Hier kan ik me bewijzen om straks misschien weer een stap hogerop te zetten.”

Bij Club Brugge kreeg Seys geen kans in de eerste ploeg, waardoor hij genoodzaakt was om andere oorden op te zoeken. “In het voetbal moet je gezien worden door de juiste mensen. Ik mis België soms nog wel, maar je weet nooit wat de toekomst brengt.”

“Ik zit nu aan 4 goals en 7 assists in 10 wedstrijden en doe mijn uiterste best voor RKC. Dan zie ik vanzelf wel wat er al dan niet op mijn pad terechtkomt”, besluit Seys tegenover BlauwZwartFans. Onderstaand één van de knapste goals uit de Eerste Divisie van onze noorderburen.

Seys met een pareltje

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws