Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Dit was het indrukwekkende jaar van Meunier, die sterke prestaties beloond ziet worden

Het jaar 2017 van Thomas Meunier

Anderhalf jaar na zijn transfer naar Paris Saint-Germain kunnen we alleen maar vaststellen dat Thomas Meunier boven de verwachtingen gepresteerd heeft bij Parijs. Ook bij de Rode Duivels liet onze gewezen rechtsachter van zich spreken. 

Meunier was in het jaar 2017 goed voor 3 goals en 3 assists bij PSG en 4 goals en 6 assists bij de nationale ploeg. Zijn goeie prestaties in de Ligue 1 leverde de ex-Bruggeling met een gemiddelde score van 7,33 zowaar een plaats in het Team van het Jaar op. Proficiat Thomas!

Het jaar van Thomas Meunier

Meunier in het Team van het Jaar

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws