Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Deze hilarische parodie over Stanciu gaat viraal

Parodie over Stanciu

Nicolae Stanciu streek in de zomer van 2016 neer in het Astridpark. Anderlecht telde maar liefst 10 miljoen euro neer voor de middenvelder van Steaua Boekarest, maar de 24-jarige Roemeen kon de hoge verwachtingen nooit inlossen.

Tijdens de wintermercato moest en zou er dan ook een oplossing komen voor Stanciu. Die kwam er uit Sparta Praag, maar RSCA maakt daarbij wel serieus verlies op zijn recordaankoop.

Voer genoeg voor de mannen van het Ministerie van Sport om uit te pakken met een hilarische video. “Wij vonden een interview met de man die hem indertijd verkocht heeft aan de Brusselaars”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws