Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vertrekt aanvaller bij Club Brugge? “Dat is geen argument dat me zal doen blijven”

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge is aan een uitstekend seizoen bezig, maar dat zorgt er ook voor dat een aantal spelers in de kijker lopen. Volgende zomer moet Blauw-Zwart dan ook mogelijk vrezen voor het vertrek van een aantal sterkhouders.

Eén van de mogelijke vertrekkers is Abdoulay Diaby. De spits scoorde dit seizoen al negen keer en is bovendien in 2019 einde contract. “Neen, er is nog niet gepraat over een verlenging. Maar ik sta open voor alles. (grijnst) We zien wel komende zomer. Het is mijn derde jaar hier. Ik hoop vooral dat we nog eens kampioen spelen. Als ik kans wil maken op een transfer, zal ik vooral zelf een goede terugronde moeten neerzetten”, stelt hij in Het Laatste Nieuws.

Een titel met bijhorend Champions League-voetbal zal de transferwens van de Malinees niet remmen. “Dat is geen argument dat zwaar genoeg weegt alleszins. Twee jaar geleden speelde dat wel een rol. Maar nu ga ik niet blijven enkel voor zes Europese matchen, ook al is het dan in de Champions League.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws