Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe waarschuwt spelers van Club Brugge voor de Gouden Schoen

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge telt momenteel 11 punten voorsprong op Charleroi en 13 stuks op Anderlecht. Van euforie is er desondanks geen sprake bij Blauw-Zwart. De prijzen worden immers pas aan de meet verdeeld en dat beseft onze voorzitter als geen ander.

“Ik denk dat wij goed bezig zijn, maar als je in sport heel goed bezig bent… Dan weet je dat je vooral heel hard moet opletten”, opent Bart Verhaeghe zijn betoog tegenover VTM Stadion. De Play-Offs kunnen immers nog altijd roet in het eten gooien. “Het is heel relatief met deze kunstmatige competitie die we hebben. Je hebt nochtans 21 wedstrijden gespeeld, maar door de halvering moeten de belangrijkste punten nog altijd uitgedeeld worden. Dat voelt niet als sportief aan.”

Straks gaat topfavoriet Ruud Vormer of Hans Vanaken mogelijk met de Gouden Schoen aan de haal, maar Verhaeghe legt de focus duidelijk op de titel en de beker. “Ik zou de Gouden Schoen meteen al willen relativeren. Vorig jaar wonnen we die ook met José Izquierdo, maar wonnen we daarna geen prijs meer. We winnen liever allemaal gezamenlijk iets aan het einde van het seizoen, met de titel en/of beker. De Gouden Schoen is geen sportief doel voor een team op zich.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws