Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe spreekt klare taal na uitspraken van Vanhaezebrouck over de titel

Verhaeghe - Vormer - Willem

Club Brugge is tot dusver oppermachtig in de Jupiler Pro League, maar door het competitieformat met de Play-Offs is nog altijd niets beslist. Hein Vanhaezebrouck probeert alle druk echter bij Blauw-Zwart te leggen. “Over de titel hoeven wij niet meer te praten”, vertelde de trainer van Anderlecht onlangs op winterstage.

Bart Verhaeghe is echter niet onder de indruk van de woorden van Vanhaezebrouck. “Club Brugge is gewoon van de laatste jaren altijd aan de top te spelen. Dus met die druk kunnen we echt wel om, ongeacht wie of wat iets aan ons vertelt. Wij zullen dat zelf wel uitmaken. We bepalen zelf wel wat onze druk is.”

Onze voorzitter heeft bovendien vertrouwen in trainer Ivan Leko, die ondanks de ruime voorsprong blijft hameren op elk minpunt. Blijven beteren is dus de boodschap. “Daar is Ivan ook heel duidelijk in in zijn analyses. Ook naar de spelersgroep toe. De spelers kunnen meer en het zal meer moeten zijn als we iets willen winnen”, besluit Verhaeghe tegenover VTM Stadion.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws