Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe schaart zich achter kritiek Leko: “Het moet beter”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Hoewel Club Brugge de goede resultaten aaneen blijft rijgen en ondertussen al een riante voorsprong uitgebouwd heeft, was Ivan Leko voor de winterstop toch een paar keer scherp voor zijn spelers. Bart Verhaeghe schaart zich achter de kritiek van zijn coach.

“Het is heel relatief, met deze kunstmatige competitie die we hebben. Je hebt nochtans 21 wedstrijden gespeeld, maar de belangrijkste punten zijn nog uit te delen door de halvering. Dat is heel kunstmatig. Dat voelt niet sportief aan”, legt hij uit aan Stadion.

“Spelers beseffen dat ook zeer goed. Je hebt nog niets gewonnen, alles is nog te verdienen. Ik vergeet niet dat Standard eens na één speeldag in de Play-Offs acht punten voor had, maar op het einde wel Anderlecht kampioen was. Het laatste wat wij gaan doen, is zweven. Ik denk dat het heel belangrijk is dat we beseffen dat deze groep nog beter kan. De spelers kunnen meer en het zal meer moéten zijn, als we iets willen winnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws