Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe plaatst de Brugse fans centraal op nieuwjaarsreceptie, Leko heeft opvallende doelstelling

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Donderdagavond kleurden de Brugse Stadshallen blauw en zwart. Club Brugge hield er immers zijn nieuwjaarsreceptie onder leiding van presentator Stef Wauters. Ivan Leko en Bart Verhaeghe zijn tevreden over de gang van zaken op Jan Breydel en steken hun ambitieuze plannen voor 2018 niet onder stoelen of banken.

De manschappen van Leko razen door de Jupiler Pro League en de Beker van België, maar dat betekent niet dat onze trainer nu op zijn lauweren gaat rusten. “Ik ben blij en tevreden over de voorbije 7 maanden. Het was moeilijk in het begin, ook om iemand als Michel Preud’homme op te volgen. Maar ik ben trots vandaag met wat we brengen. Samen met de spelers wil ik elke wedstrijd brengen wat we tegen Charleroi getoond hebben. Mijn doelstelling dit jaar? Al onze volgende wedstrijden winnen”, klinkt het vastberaden op onze officiële site.

Ook Verhaeghe is in zijn nopjes. “Het is dankzij iedereen in de Club-familie dat we vandaag staan waar we staan. Partners, vrijwilligers, medewerkers en niet te vergeten; fans, jullie maken mogelijk wat wij op het veld doen.”

“En nu staan we voor een belangrijk jaar, niet enkel op het veld. We mikken om voor de zomer te beginnen bouwen aan ons nieuw trainingscomplex en dat is welgekomen. In het stadiondossier willen we heel graag verder werken, maar laten we de bevoegde overheden eerst hun werk doen. De bedoeling is om zo snel mogelijk onze supporters een nog betere ervaring te bieden in een moderne infrastructuur, daar werken we elke dag hard voor”, besluit onze voorzitter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws