Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vaste pion Club: “Voor het seizoen had ik geen goed oog in mijn speelkansen”

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

Ivan Leko heeft in het begin van het seizoen even moeten zoeken, maar uiteindelijk heeft de Kroaat zijn vaste basiself gevonden. De laatste maanden veranderde hij nog zelden zijn elftal, op de doelmannen en spitsen na. Eén speler wist tot zijn eigen verbazing een basisplaats af te dwingen.

“Eerlijk, voor Leko kwam, had ik er geen goed oog in”, bekent Brandon Mechele in Het Laatste Nieuws. Hij dacht dan ook aan een vertrek. “Ze hadden al drie centrale verdedigers en er zou er nog één bijkomen. Bovendien had ik bij STVV in die zes maanden het voetbalplezier teruggevonden. Ik wilde dat niet zomaar weer afgeven. Maar Leko heeft me overtuigd.”

Leko werd immers aangesteld als trainer van Club nadat hij de zes maanden daarvoor Mechele onder zijn hoede gehad had bij STVV. “Ik weet nog dat ik dacht: ‘Dit kan niet!’ Al die twijfels die toen door mijn hoofd gingen… Maar toen hij me na een paar dagen opbelde, was ik snel overtuigd. Hij beloofde me een eerlijke kans en was duidelijk in zijn communicatie. Dan vond ik dat ik er wel moest voor gaan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws