Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken vergelijkt de sfeer op de Bosuil met die op Jan Breydel

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

László Bölöni liet zijn ploeg man op man spelen tegen Club Brugge, waardoor Hans Vanaken en bij uitbreiding heel Blauw-Zwart nooit in zijn spel kon komen op de Bosuil. De 25-jarige Limburger kon achteraf dan ook wel vrede nemen met het late gelijkspel.

“Er was overal mandekking en daardoor was het heel moeilijk om de ruimtes te vinden”, opent onze spelmaker zijn betoog op de officiële website. “Faris Haroun stond altijd bij me en loste mij voor geen meter. Maar dat is nu eenmaal de manier waarop Antwerp speelt. Het is misschien geen mooi voetbal van hen, maar ze staan wel vierde in het klassement.”

“Beide ploegen hadden bitter weinig kansen, maar wij slikken twee goals op stilstaande fases in de eerste helft. Daar moeten we toch nog iets scherper op zijn. In de tweede helft hebben we karakter getoond en alles uit de kast gehaald om toch nog iets te halen. Als je in de laatste minuten nog twee keer kan scoren, voelt dit gelijkspel toch wel aan als een overwinning. Ik vind het een verdiend punt, want wij waren toch het team dat wilde voetballen. Antwerp heeft een mooi publiek met sfeer, alleen zijn wij in Jan Breydel met onze aanhang nog iets meer gewoon.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws