Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitgelekt: ‘Zoveel centen ontvangt Club Brugge voor De Bock’

Leko - De Bock (Club Brugge - Antwerp)

Zoals eerder aangekondigd op BlauwZwartFans heeft Club Brugge vandaag officieel afscheid genomen van Laurens De Bock. De 25-jarige linksachter streek in 2013 neer op Jan Breydel en zou 177 wedstrijden in het Brugse shirt afwerken. Onder Ivan Leko had hij in het 3-5-2 systeem echter geen uitzicht op speelgelegenheid meer. 

Er was ook Italiaanse interesse, maar De Bock koos uiteindelijk voor het financieel aantrekkelijke voorstel van Leeds United. De nummer 6 uit de Engelse Championship betaalt volgens Het Laatste Nieuws 1,7 miljoen euro + bonussen om de verdediger van Blauw-Zwart voor 4,5 jaar vast te leggen. Bijna exact 5 jaar geleden plukte Club De Bock voor 3,5 miljoen euro weg bij Sporting Lokeren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws