Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitgelekt: ‘Zoveel centen betaalt Club Brugge voor Alexander Scholz’

Club Brugge geld

Club Brugge zorgde maandag voor twee inkomende transfers: zowel Matej Mitrovic als Alexander Scholz kwamen immers richting Jan Breydel. Intussen zijn er meer details bekend geraakt over de transfer van laatstgenoemde.

Ivan Leko wilde Scholz al een tijdje naar Blauw-Zwart halen, maar Standard speelde het spel hard. In eerste instantie vroegen de Rouches maar liefst 4,5 miljoen euro voor hun gewezen kapitein die onder Sá Pinto op de bank verzeild was geraakt. Club deed toen een bod van 1 miljoen euro, maar dat werd al snel weggelachen in Luik.

Het water tussen beide partijen bleek te diep om tot een akkoord te komen, maar door de blessures van Saulo Decarli en Benoît Poulain was Vincent Mannaert genoodzaakt om opnieuw aan de onderhandelingstafel te gaan zitten. Mét succes. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Club in totaal zo’n 1,5 miljoen euro betaald voor de centrale verdediger van Standard, waarvan 500.000 euro contractueel bestemd is voor ex-ploeg Lokeren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws