Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Studio Brussel-presentator Stijn Vlaeminck haalt snoeihard uit naar fans van Antwerp

Lior Refaelov (Club Brugge - Antwerp)

Vijftien jaar lang keek de Bosuil uit naar de komst van Club Brugge. Zondagnamiddag was het eindelijk zover en dus haalde de harde kern van Antwerp enkele uren voor de aftrap alles uit de kast om de haat aan het adres van Blauw-Zwart duidelijk te maken.

In een vooraf aangekondigde corteo werd er lustig met Bengaals vuurwerk gezwaaid en weerklonken gezangen als “We hate Bruges”. Het spandoek met de leuze “Dood aan FCB” trok echter de meeste aandacht.

Voor sommigen hoort het er allemaal bij, anderen vinden het dan weer onaanvaardbaar. Studio Brussel-presentator Stijn Vlaeminck behoort duidelijk tot die laatste categorie. Op Twitter steekt hij zijn onbegrip niet onder stoelen of banken.

“Nu Aalst een Prins Carnaval met een beperking heeft, hopen de supporters van Antwerp FC dat deze trend zich ook in het voetbal doorzet. Zij dingen met een ‘dood aan FCB’ spandoek alvast naar de titel in de categorie supporters met een beperking”, klinkt het klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws