Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Stralende Clasie legt uit waarom hij nooit aan zichzelf is gaan twijfelen

Jordy Clasie in actie (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge is dit seizoen een echte machine onder Leko en dus moest Clasie geduldig wachten op zijn kans. Dinsdagavond liet de 26-jarige Nederlander zien waarom de Jupiler Pro League dit seizoen nog rekening moet houden met hem. 

Leko koos tegen Charleroi voor Clasie ten koste van Nakamba en zal daar achteraf geen spijt van gehad hebben. “Dit was één van onze beste wedstrijden tot nu toe”, beseft ook de huurling van Southampton. “Aan de bal, maar ook zonder bal. Charleroi kwam er nooit uit. We wonnen elk duel. Daarom straal ik na zo’n wedstrijd.”

“Ik ben Leko erg dankbaar dat ik deze kans kreeg. Het team draaide goed in de eerste seizoenshelft en dus moest ik geduldig zijn. Ik hoop dat ik mijn kans bij deze gegrepen heb. Ondanks de weinige minuten voel ik alleszins veel vertrouwen. Ik weet wat de trainer van mij verwacht: het spel verdelen, duels winnen, tweede ballen winnen,… Maar de hele ploeg verdient vandaag een dikke voldoende”, klinkt het voor de camera’s van PlaySports.

Zondag staat Club voor de trip naar de Bosuil. “We weten allemaal dat het op Antwerp weer een heel andere wedstrijd zal worden. Aan ons om de huidige lijn door te trekken. Of ik ook zondag aan de aftrap zal verschijnen, moet je aan de coach vragen. De concurrentie bij Club is zeer groot en telkens als je een kans krijgt, moet je ze proberen te grijpen”, besluit Clasie op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws