Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Straf gerucht: ‘Club-icoon aangeboden bij Standard’

Simons - Refaelov (Club Brugge - Kortrijk)

Club Brugge toont al enkele weken interesse in Alexander Scholz, maar ook omgekeerd beweegt er wat. Zo is het niet ondenkbaar dat Lior Refaelov straks zijn Blauw-Zwart shirt inwisselt voor een Rood-Wit exemplaar. 

Refaelov is dit seizoen op een zijspoor beland bij Club Brugge en zit dan ook vaker dan hem lief is op de bank. Het is niet zo dat onze 31-jarige middenvelder moet vertrekken van het bestuur, maar de Israëliër zelf staat naar verluidt wel open voor een nieuwe uitdaging. Volgens Het Nieuwsblad komt die mogelijk uit Luik.

Dudu Dahan – de makelaar van Refaelov – bood zijn speler in december al aan bij Standard, maar nu pas nemen de Rouches deze piste serieus. Rafa zit in zijn voorlaatste contractjaar op Jan Breydel en Club houdt in tegenstelling tot vorige zomer niet langer vast aan een vooropgestelde transferprijs van 2 miljoen euro.

De meeste Club-fans zien het Brugse icoon liever niet naar Sclessin trekken. Refaelov streek in de zomer van 2011 neer bij Blauw-Zwart en groeide al snel uit tot één van de absolute publiekslievelingen. In 190 matchen vond hij 53 keer de weg naar doel. Langs inkomende zijde is de kans overigens klein dat er nog een doorbraak komt in het dossier van Scholz. Het verschil tussen wat Club wil geven en Standard wil krijgen blijkt té groot.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws