Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Standard-speler blijft weg van training om transfer naar Club te forceren’

Mechele en Nakamba (Club Brugge - Standard)

Club Brugge haalde deze winter al Vladimir Gabulov, Krépin Diatta en Ivan Tomecak binnen en daarmee leek het wel min of meer klaar met zijn huiswerk. Maar mogelijk komt er deze winter toch nog een vierde aanwinst, want een speler van Standard heeft zijn zinnen op een transfer naar Club gezet.

Bij de Rouches is Alexander Scholz dit seizoen op de bank beland. Het Nieuwsblad meldt dat de centrale verdediger zijn zinnen gezet heeft op een transfer naar Club en dat hij donderdag zelfs zijn kat stuurde naar de training om zijn transfer te forceren.

Ivan Leko speelde destijds nog met Scholz samen bij Lokeren en gelooft in zijn kwaliteiten. Hij wilde aanvankelijk de Deen er in de zomer bij, maar drong er nu toch op aan om hem nú al te halen. Club zou daarom een bod van 1 miljoen euro uitgebracht hebben, maar dat werd door Standard geweigerd.

Meer zelfs: de Rouches trokken plots hun vraagprijs op van 2 miljoen naar 4,5 miljoen euro wegens vermeende interesse van Anderlecht en Bordeaux. Die move schoot bij Scholz in het verkeerde keelgat. Nadat technisch directeur Olivier Renard en voorzitter Bruno Venanzi weigerden uitleg te geven, besloot de Deen weg te blijven van de training.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws