Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Standard-fans zorgen voor onverwachte meevaller voor Club Brugge in belangrijke bekermatch

Nakamba en Denswil (Club Brugge - Standard)

Woensdagavond speelt Club Brugge zijn heenwedstrijd in de halve finale van de Beker van België tegen Standard. Ivan Leko en zijn manschappen zijn vastberaden om een goeie uitgangspositie neer te zetten, maar beseffen dat het op Sclessin geen gemakkelijke match belooft te worden.

Afgelopen zondag kolkte een uitverkocht Maurice Dufrasnestadion immers als in zijn beste dagen tegen aartsrivaal Anderlecht. Voor de midweekmatch tegen Blauw-Zwart loopt de Standard-aanhang heel wat minder warm. Zo waren er vanmiddag nog altijd maar een goeie 6000 tickets aan de man gebracht. Uiteraard kunnen er nog kaartjes gekocht worden tot morgenavond, maar een echte heksenketel hoeft Club niet te verwachten.

De povere belangstelling tot dusver is opvallend, maar er zijn wel enkele logische redenen voor: de match van het jaar voor de Standard-fans vond zondag tegen Anderlecht plaats, de ticketverkoop is laat gestart en voor de werkende supporters blijft het natuurlijk een wedstrijd in het midden van de week. Tot slot lokt een heenmatch in het algemeen ook iets minder interesse dan een terugmatch.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws