Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sollied: “Daarmee heeft Club Brugge zichzelf in de voet geschoten”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge breidde zijn voorsprong in de Jupiler Pro League deze week nog wat verder uit. Alles loopt dus op wieltjes in het Jan Breydelstadion, al vindt ex-trainer Trond Sollied wel dat Club één grote fout gemaakt heeft dit seizoen.

“Ze hadden voor het seizoen voor meer zekerheid moeten zorgen over hun doelman”, stelt de Noor in Het Laatste Nieuws. “Daar moet je niet zo lang mee wachten. Ze hebben voor talent gekozen, maar misschien was Butelle gewoon de beste. Maar ze hebben lang gewacht met zijn contract, hij had ook problemen met zijn zoontje. Dat maakt een mens nerveus. In het begin was hij toch super? Hij maakte ze mee kampioen.”

“Ze hebben zich bij Club in de voet geschoten door de omstandigheden voor een keeper niet veilig genoeg te maken. Ik heb nog nooit een speler meegemaakt die geen fouten maakt, maar een doelman moet je daarom niet meteen wisselen. Op den duur weten ze niet meer waar ze staan in de hiërarchie: ben ik nummer één of nummer vijf? Dat is niet goed.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws