Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slechts één kleine zorg bij Club: “Hij moet een schot in de roos zijn”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

Het was alweer indrukwekkend wat Club Brugge dinsdagavond tegen Charleroi liet zien. De nochtans oerdegelijke verdediging van de Carolo’s liet zich maar liefst vijf keer ringeloren. Enige smetje – en het was maar een kleintje – was het tegendoelpunt.

“Club Brugge moet zich op dit moment alleen maar zorgen maken over zijn doelmannen. Guillaume Hubert, die de voorkeur kreeg op Ethan Horvath, overtuigde zelfs in deze walk-­over niet”, stelt Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad. Hubert leek immers niet helemaal vrijuit te gaan bij de 2-1 van N’Ganga.

“De 34-jarige Russische doelman Vladimir Gabulov moet een schot in de roos zijn. Club-monument Jan Ceulemans zegt altijd: “Zonder goede keeper en goede spits word je geen kampioen.” Leko heeft vier spitsen, dat is nu geen probleem. Maar neemt Club Brugge het risico in het doel? Of haalt het er nog een doelman bij? De vraag stellen is ze ­beantwoorden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws