Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Slag om Vlaanderen op de transfermarkt: Club en Gent strijden om sterkhouder van KV Oostende’

Dennis schiet (Club Brugge - Gent)

Club Brugge is nu al oppermachtig in de Jupiler Pro League, maar het wil deze winter zijn kern nog wat verder versterken. Met Vladimir Gabulov en Krépin Diatta streken al twee nieuwkomers neer, maar nog vers bloed zal volgen.

Eén van de opties die bij Club op tafel liggen, zou volgens Sport/Voetbalmagazine Zarko Tomasevic zijn. De verdediger uit Montenegro is een sterkhouder bij KV Oostende, dat hem anderhalf jaar geleden wegplukte bij KV Kortrijk.

Maar Club is niet alleen, want ook AA Gent zou op zijn komst azen. De Buffalo’s hebben het voordeel dat ze Yves Vanderhaeghe als trainer hebben. Die werkte immers al met Tomasevic samen bij KV Kortrijk en nam hem nadien ook mee naar Oostende.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws