Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Selectie voor Charleroi bekend: Leko selecteert twee jongeren

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Dinsdagavond speelt Club Brugge zijn eerste officiële wedstrijd van 2018. Het geeft in het Jan Breydelstadion Sporting Charleroi partij in de kwartfinale van de Croky Cup. Ivan Leko gaf zonet zijn selectie vrij.

Omdat het om een inhaalmatch van voor de winterstop gaat, zijn de winteraankopen Gabulov, Tomecak en Diatta nog niet speelgerechtigd. Doordat ondertussen met Butelle en Teunckens wel twee doelmannen vertrokken, neemt Leko belofte Brent Gabriël op in de kern als derde doelman.

Verder is ook Erhan Masovic een opvallende naam in de selectie. De jonge Serviër profiteert van het vertrek van German Mera om nog eens de wedstrijdselectie te halen. Al moet het gezegd dat Masovic ook een hoopgevende oefenwedstrijd afwerkte tegen FC Groningen.

Jordi Vanlerberghe ontbreekt dan weer verrassend. De middenvelder werd de voorbije weken wel gelinkt aan KV Mechelen en Standard, maar mag in principe niet weg. Volgens onze informatie is hij licht geblesseerd.

Selectie Club Brugge voor bekermatch tegen Charleroi

Doelmannen: Horvath, Hubert en Gabriël
Verdedigers: Cools, Poulain, Denswil, Mechele, Decarli en Masovic
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer en Vanaken
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby, Limbombe en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws