Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

SCHANDALIG! Cercle-supporters vandaliseren Jan Breydelstadion

Het gaat dezer dagen goed voor beide profclubs in Brugge: Club staat ruim aan de leiding in de Jupiler Pro League, terwijl Cercle vrijdagavond de leiding pakte in de tweede periode in 1B door in de topper Lierse met 4-1 te verslaan. Desondanks zit de afgunst bij een aantal Cercle-supporters nog diep.

Na afloop van de partij tegen Lierse vonden enkele ‘fans’ het immers nodig om het Jan Breydelstadion te vandaliseren. In de Noordtribune werden zitjes beklad met groene verf en een aantal stoeltjes werd zelfs afgebroken, meldt Het Nieuwsblad. En dat alles om Club te pesten: “We hebben Club zijn stadion kapot gemaakt”, luidde het opschrift bij een foto die één van de vandalen op Snapchat postte. “Wel bedankt voor het mooie gras”, verwees hij ook nog eens naar de discussie over het veld.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws