Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Paars-Witte nieuwjaarswensen bij Sporza schieten in het verkeerde keelgat bij Club-fans: “Sukkelaar”

Club-fans fuck you

Om 2018 feestelijk te starten mogen enkele bekende Sporza-namen hun nieuwjaarswensen bekendmaken. Michel Wuyts richt zich daarbij tot Anderlecht, tot grote onvrede van de Brugse aanhang.

“Wat mijn sportieve wensen betreft, wens ik Anderlecht vier nieuwe spelers toe en het mooiste spel van alle ploegen in Play-Off 1”, aldus de wielercommentator. Onderstaand de beelden en de felle reacties van enkele Club-fans.

Eerder had ook Frank Raes al bemoedigende woorden voor RSCA. “Ik hoop dat het in 2018 allemaal goed komt met Anderlecht. Er heerst een crisis op en naast het veld. Ik ben geen supporter van Anderlecht, maar voor het Belgische voetbal is het belangrijk dat het weer zijn plaats opeist.”


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws