Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opvallend: Standard claimt interesse van Club Brugge en Anderlecht in één van hun bankzitters

Ricardo Sa Pinto op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge heeft tijdens de huidige wintermercato al drie inkomende en vier uitgaande transferdossiers officieel afgerond. Gabulov, Diatta en Tomecak streken op Jan Breydel neer, terwijl Butelle, Mera, McGree (huur) en Teunckens (huur) de omgekeerde beweging maakten. Volgens Standard is de transferhonger daarmee echter niet gestild bij Blauw-Zwart.

Zo weet Het Nieuwsblad dat Standard – onder meer door de stormachtige ontwikkeling van Christian Luyindama – Alexander Scholz wil verkopen voor 2 miljoen euro. “Alleen wil geen enkele ploeg dat momenteel betalen voor een bankzitter. Toch wordt de verdediger in het Luikse gelinkt aan Club Brugge, Anderlecht en Bordeaux, maar geen van die clubs zit echt te wachten op Scholz. De Rouches doen er gewoon alles aan om hem aan te prijzen”, klinkt het in de krant.

“Volgens Luikse bronnen zou Club Brugge geïnteresseerd zijn om Scholz over te nemen met het oog op volgend seizoen. Trainer Ivan Leko kent hem nog van bij Lokeren en is een fan. Al wordt die liefde aan Brugse kant toch niet meer uitgesproken.” Anderlecht zou dan weer aan de verdediger van Standard denken in het geval Leander Dendoncker deze maand nog naar het buitenland verkast. Ook Paars-Wit ontkent dit gerucht echter. Tot slot polste het Franse Bordeaux naar verluidt, maar de nummer 15 uit de Ligue 1 haalde met Paul Baysse van Malaga al een andere verdediger in huis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws