Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opvallend gerucht: ‘Club Brugge haalt nóg een keeper binnen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge was deze winter al behoorlijk actief op de transfermarkt. Op geen enkele positie werd er echter zoveel gewijzigd als in doel. Vladimir Gabulov (Arsenal Tula) werd binnengehaald als nummer één, terwijl Ludovic Butelle (Angers) en Jens Teunckens (Antwerp, huur) vertrokken.

Daarmee leek de kous af te zijn, maar vanuit Turkije komt nu toch een opvallend gerucht binnen. Verschillende media melden daar dat Club op het punt staat om Denys Boyko vast te leggen. De 29-jarige Oekraïner, die enkele jaren geleden nog met Dnipro de finale van de Europa League speelde en onderweg toen ook Club uitschakelde, zit op een zijspoor bij Besiktas.

Club zou Boyko volgens de berichten voor zes maanden huren en daar 200.000 euro voor op tafel leggen. Daarnaast zou het nog de helft van het loon van de vijfvoudige international betalen. Boyko zou de concurrentie moeten aangaan met Gabulov, Hubert en Horvath, al zou die laatste nog verhuurd willen worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws