Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opmerkelijke aanwezige in tribunes Jan Breydel: ‘Onderhandelingen geen probleem’

Club-fans juichen (Club Brugge - Sint-Truiden)

Voor de ogen van 17.000 supporters maakte Club Brugge dinsdagavond brandhout van Charleroi en verzekerde zich zo van een ticket voor de halve finale van de beker. In de tribunes van het Jan Breydelstadion werden enkele opmerkelijke gezichten gespot.

Naast onder meer Michel Preud’homme was volgens Het Laatste Nieuws ook Denis Boyko een aandachtige toeschouwer. De Oekraïnse doelman is in beeld bij Club om een eventueel vertrek van Ethan Horvath op te vangen.

Zijn aanwezigheid tegen Charleroi lijkt er op te wijzen dat de onderhandelingen met de speler goed opschieten, al is er met zijn club Besiktas nog geen akkoord. Als Boyko naar Club komt, wordt hij wellicht de nummer twee in de pikorde na Gabulov. Guillaume Hubert, die tegen Charleroi nog tussen de palen stond, zou dan vrede moeten nemen met de positie van derde doelman.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws