Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Oplossing in de maak voor Helibelton Palacios’

Helibelton Palacios (Club Brugge - Zulte Waregem)

Helibelton Palacios kreeg in het begin van het seizoen de voorkeur op Dion Cools, maar naarmate het seizoen vorderde verdween de 24-jarige Colombiaan meer en meer naar het achterplan. Met de komst van Ivan Tomecak bestaat er geen twijfel over dat de rechtsachter van Club Brugge deze wintermercato andere oorden zal opzoeken.

Zo is Palacios één van de opvallende afwezigen op de winterstage van Blauw-Zwart in Sotogrande. “Hij is in gesprek met verschillende ploegen en reist daarom niet mee af naar Spanje”, klonk de uitleg op onze officiële website.

Intussen linken Colombiaanse media Palacios aan een terugkeer naar zijn thuisland. Volgens hen zal onze rechtsback straks uitkomen voor Atlético Nacional. Of het hierbij om een uitleenbeurt of definitieve transfer gaat, is niet duidelijk.

Palacios streek exact een jaar geleden neer op Jan Breydel en tekende een contract tot 2020, met een optie op een extra jaar. Blauw-Zwart betaalde toen 3 miljoen euro voor Palacios en Mera samen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws