Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Oplossing in de maak voor beloftensensatie Fran Brodic’

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Vorig seizoen reeg Fran Brodic de doelpunten aan elkaar bij de beloften van Club Brugge en heel wat supporters schreeuwden dan ook om een kans bij het eerste elftal van Blauw-Zwart. Die kwam er uiteindelijk niet, maar de Kroatische spits mocht zich dit seizoen wel gaan bewijzen in 1B bij Roeselare.

Op Schiervelde kon Brodic geen potten breken en verzamelde hij slechts 107 speelminuten. Roeselare rekent dan ook niet langer op de Brugse huurling en stuurde hem vroeger dan gepland terug naar Jan Breydel.

Met Diaby, Wesley, Vossen, Dennis en Diatta heeft Ivan Leko echter allesbehalve nog een extra aanvaller nodig en dus wordt er momenteel naar een oplossing gezocht.

Die komt mogelijk uit Duitsland. Zo meldt Bild dat Brodic gaat testen bij FC Erzgebirge Aue, de nummer 13 uit de tweede Bundesliga. Komende zaterdag zal de 20-jarige Bruggeling al meteen ingezet worden in een oefenmatch tegen Frankfurt.

UPDATE 20.00 uur: intussen werd dit nieuws officieel bevestigd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws