Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ongeziene maatregelen voor Antwerp-Club Brugge

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

De heenwedstrijd tussen Club Brugge en Antwerp in oktober werd helaas ontsierd door incidenten met hooligans, die na de partij in de buurt van het stadion slaags raakten met de politie. Om dat geen tweede keer te laten gebeuren, gelden voor de wedstrijd van zondag op de Bosuil draconische maatregelen.

Het Nieuwsblad weet dat de clubs alles uit de kast halen om de veiligheid te garanderen. Zo zullen er maar liefst 167 stewards ingezet, 50 meer dan normaal. Dat weet Het Nieuwsblad. De Antwerpse politie zal ook versterking krijgen van de federale politie, in de vorm van extra manschappen, een helikopter en politie te paard. Voorts zullen er ook identiteitscontroles uitgevoerd worden rond het stadion. Wie geen ticket heeft, zal moeten vertrekken.

Verder doet Antwerp er ook alles aan om de twee supportersclans uit elkaar te houden. Alle losse elementen werden weggehaald vanop de werf die de Bosuil nog altijd is, terwijl er zelfs een tijdelijke muur uit betonblokken opgetrokken werd. Ook de scheidingswanden in het bezoekersvak van het stadion werden verhoogd, opdat de fans van Antwerp en Club zo weinig mogelijk contact zouden hebben.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws