Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ongezien! Gabulov deed serieuze opoffering om naar Club Brugge te komen

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Afgelopen dinsdag verraste Club Brugge vriend en vijand met de komst van Vladimir Gabulov. De doelman van Arsenal Tula werd binnengehaald omdat het Brugse bestuur reeds op de hoogte was van de vertrekwens van Ludovic Butelle naar ex-ploeg Angers. Voor het geld komt de ervaren Rus alvast niét naar Jan Breydel.

Voor de Belgische voetballiefhebber is Gabulov een nobele onbekende, maar in eigen land is de Blauw-Zwarte winteraanwinst algemeen gekend. Als derde doelman van de nationale ploeg kon hij dan ook op een dik contract rekenen bij Arsenal Tula.

Joel Amorim – een journalist van Russia Football News – weet dat Gabulov serieus in zijn eigen vingers sneed om de overstap naar de Jupiler Pro League te maken. Hij beweert dat het ervaren sluitstuk amper een derde van zijn salaris in Rusland zal verdienen bij Club Brugge.

De transferwens van Gabulov is dan ook vooral op het sportieve gericht. “Dit is een mooie kans voor mij om weer van nul te beginnen en me opnieuw te bewijzen. Ik realiseer eindelijk mijn droom: met een Europese club voor de titel spelen en zo terugkeren naar de Champions League”, klinkt het via zijn officiële Instagram-account.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws