Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ondanks bekerzege voor PSG haalt Meunier stevig uit naar zijn ploegmaats

Thomas Meunier (Club Brugge)

Paris Saint-Germain heeft woensdagavond nog maar eens gewonnen in Frankrijk. In de Ligue 1 is er met 50 op 57 geen vuiltje aan de lucht en ook in de beker kenden de Parijzenaars weinig problemen met Amiens. Toch was Thomas Meunier, die 90 minuten tussen de lijnen stond, allesbehalve te spreken over zijn ploegmaats.

“Deze zege voelt aan als een armzalig gelijkspelletje”, foetert Meunier voor de camera’s van France 3. “We zijn de match niet goed begonnen. Onze mentaliteit was niet erg professioneel vandaag… Ik kreeg het op mijn heupen. We hebben veel kwaliteit – meer dan de andere ploegen – en slagen er daardoor altijd wel in om te winnen.”

Toch blijft Meunier met een wrang gevoel achter. “Deze zege is dus logisch voor mij, maar we beginnen de match niet op de goede manier. Tegen Rennes (1-6 zege, nvdr) namen we het wel serieus. Hier liepen simpele dingen mis, zoals balletjes over drie meter. Of het nu Amiens of Real Madrid is, je moet je op dezelfde manier voorbereiden. Jammer genoeg was dat vandaag niet het geval.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws