Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Matej Mitrovic naar Club Brugge

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Club Brugge heeft zijn vijfde winteraanwinst beet. Matej Mitrovic komt over van Besiktas en wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door Blauw-Zwart. Door de blessures van Saulo Decarli en Benoît Poulain was de spoeling achteraan erg dun geworden.

“Club bereikte vandaag een akkoord met Besiktas over de overgang van de Kroaat Mitrovic”, klinkt het op onze officiële website. “De 24-jarige speler wordt voor een half jaar geleend door Blauw-Zwart. Club bedong ook een aankoopoptie (naar verluidt bedraagt die 4,5 miljoen euro, nvdr).”

“Mitrovic is een centrale verdediger die sinds 2016 voor de Turkse topclub Besiktas speelt. Met de Zwarte Adelaars werd Matej vorig seizoen kampioen in de Turkse Süper Lig. Eerder speelde hij voor het Kroatische Cibalia en Rijeka. Mitrovic doorliep alle jeugdreeksen van het Kroatische nationale elftal en speelde ook 6 wedstrijden voor het A-elftal in de kwalificatiecampagne voor het WK in Rusland.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws