Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Ludovic Butelle heeft nieuwe ploeg beet

Ludovic Butelle selfie

Club Brugge is er net zoals afgelopen zomer al bij de start van de mercato als de kippen bij om enkele hangende transferdossiers af te ronden. Na de komst van Vladimir Gaboelov en Krepin Diatta is er nu ook een doorbraak voor Ludovic Butelle.

Zoals eerder aangekondigd op BlauwZwartFans trekt Butelle de deur in Jan Breydel definitief achter zich dicht. De 34-jarige Fransman gaat opnieuw aan de slag bij ex-ploeg Angers, dat momenteel in serieuze degradatiezorgen verkeert in de Ligue 1 met slechts 18 punten uit 19 wedstrijden.

Ludo arriveerde twee jaar geleden bij Club en was een belangrijke schakel bij het binnenhalen van de veertiende landstitel. Vorig jaar verloor hij echter zijn plaats aan Ethan Horvath en dit seizoen moest hij zelfs lang vanop de tribune toekijken hoe zijn ploegmaats het er vanaf brachten.

Populair bij de fans

Door de weifelende prestaties van zowel Horvath als Hubert werd Butelle opnieuw opgevist door Ivan Leko. Ons ervaren sluitstuk deed wat van hem verwacht werd en mocht tussen de Blauw-Zwarte palen blijven staan, maar enkele dagen geleden maakte Ludo aan het Brugse bestuur duidelijk dat hij terug naar zijn thuisland trekt.

Butelle was een graag geziene speler bij de Club-aanhang omdat hij altijd tijd maakte voor zijn supporters. Met Vladimir Gaboelov is zijn vervanger al neergestreken op Jan Breydel. Bedankt voor alles Ludo!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws