Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge rondt twee uitgaande transfers af

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

Club Brugge blijft op de wintermercato deals sluiten. Nadat eerder al de komst van Gabulov, Diatta en Tomecak en het vertrek van Butelle afgerond werden, doet Blauw-Zwart nu nog twee uitgaande transfers.

Zoals verwacht verlaat German Mera Club Brugge voor KV Mechelen. De 27-jarige Colombiaanse verdediger kwam afgelopen zomer over van Deportivo Cali, maar kon zich niet doorzetten. Hij kwam amper twee keer in actie. Hij verkast nu definitief en tekent voor 2,5 jaar bij Mechelen.

Verder vertrekt ook Jens Teunckens, zij het tijdelijk. De 19-jarige doelman, die vierde keeper zou zijn na Gabulov, Hubert en Horvath, wordt voor een half seizoen bij Antwerp gestald. Daar moet hij de concurrentie aangaan met Sinan Bolat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws