Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge pakt uit met derde winteraanwinst, ook twee uitgaande dossiers bijna afgerond

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Na de komst van Vladimir Gabulov en Krépin Diatta heeft Club Brugge nu ook de overgang van Ivan Tomecak geofficialiseerd. De rechtsback stond 2,5 jaar geleden al op de radar als opvolger van Thomas Meunier, maar maakte een omweg via Dnipro, Al-Nassr en KV Mechelen.

“Club bereikte vandaag een akkoord met KV Mechelen over de onmiddellijke overgang van Tomecak. De rechtsachter tekent een contract voor 3,5 jaar bij Blauw-Zwart”, klinkt het op onze officiële website. “De Kroatische flankspeler speelt sinds deze zomer voor KV Mechelen, waar hij de laatste wedstrijden steeds indruk maakte. Tomecak reist vanuit Lepe, waar hij met KV Mechelen op stage is, door naar Sotogrande om er bij de rest van het team aan te sluiten.” Onze derde winteraanwinst – waarvoor naar verluidt 1 tot 1,5 miljoen euro betaald werd – kan zowel met Dion Cools als met Anthony Limbombe concurreren.

Volgens Het Nieuwsblad zal German Mera de omgekeerde beweging maken. Eerst wilde Ivan Leko zijn centrale verdediger niet laten gaan, maar nu zou een akkoord dan toch nakend zijn. “Gisteren dook Rik Vande Velde – sportief directeur van KVM – op in het Brugse spelershotel in Sotogrande waar hij verder onderhandelde met Mera. Of de Colombiaan definitief verkocht wordt of louter wordt uitgeleend, is nog niet beslist.” Tot slot is ook Laurens De Bock op weg naar de uitgang. Behoudens ongelukken tekent hij eerstdaags bij Leeds United.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws