Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge neemt afscheid van Palacios

Helibelton Palacios (Club Brugge - AZ)

Helibelton Palacios kreeg in het begin van het seizoen de voorkeur op Dion Cools, maar naarmate de matchen vorderden verdween de 24-jarige Colombiaan meer en meer naar het achterplan. Met de komst van Ivan Tomecak was er voor Heli geen andere optie dan Blauw-Zwart te verlaten. 

Zoals eerder aangekondigd op BlauwZwartFans trekt Palacios naar zijn thuisland om voor Atlético Nacional uit te komen. De nummer 3 uit de Colombiaanse eerste klasse bevestigde intussen dat de transfer officieel afgerond is.

Palacios kwam exact een jaar geleden over van Deportivo Cali en tekende een contract tot 2020 op Jan Breydel, met een optie op een extra jaar. Blauw-Zwart betaalde toen 3 miljoen euro voor Palacios en Mera samen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws