Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge heeft zijn eerste wintertransfer beet

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft op 2 januari al werk gemaakt van zijn grootste prioriteit tijdens deze wintermercato: een nieuwe doelman. Niet David Ospina, Michel Vorm, Stefanos Kapinos of Hendrik van Crombrugge komt naar Jan Breydel, maar wel Vladimir Gaboelov. 

Vladimir wie? Gaboelov. Zoals je eerder vandaag al op BlauwZwartFans kon lezen, heeft Club de 34-jarige doelman van het Russische Arsenal Toela binnengehaald.

“Club bereikte vandaag een akkoord met Vladimir Gaboelov”, staat te lezen op onze officiële website. “De doelman tekent een contract voor 1,5 jaar bij Blauw-Zwart. Gaboelov is een ervaren doelman die overkomt van Arsenal Toela. In zijn rijke carrière speelde hij ondermeer voor Dinamo en CSKA Moskou. Met CSKA won hij de beker en werd hij kampioen.”

“Bij Arsenal Toela hield hij dit seizoen al 6 keer de nul in de Russische hoogste klasse. Gaboelov is de vaste doublure in het Russische nationale elftal. Vladimir Gaboelov reist mee af met het team op stage naar Sotogrande.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws