Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mooi! Twee oude publiekslievelingen komen Club bezoeken in Sotogrande

Mathew Ryan met Club-sjaal

Club Brugge vertoeft sinds donderdag in Sotogrande, waar het zich naar jaarlijkse traditie voorbereidt op de tweede helft van het seizoen. Club kreeg er vandaag alvast bezoek van twee oude bekenden.

Tijdens de training van zaterdagochtend arriveerden Mathew Ryan en Victor Vazquez op het oefencomplex om hun ex-ploegmaats even gedag te komen zeggen. De Australische doelman speelt dit seizoen in de Premier League voor Brighton & Hove Albion. Maandag speelt zijn ploeg in de FA Cup tegen Crystal Palace, maar het lijkt erop dat Ryan dan rust krijgt. Vazquez geniet dan weer van een lange winterbreak nadat hij onlangs met Toronto FC de Amerikaanse landstitel veroverde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws