Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Met deze mooie woorden neemt Butelle afscheid van de Brugse aanhang

Ludovic Butelle megafoon (Club Brugge - Kortrijk)

De kogel is door de kerk: Ludovic Butelle verlaat Club Brugge en trekt opnieuw naar ex-ploeg Angers. De 34-jarige Fransman keert op eigen verzoek terug naar zijn thuisland. 

Butelle was een belangrijke schakel bij het binnenhalen van onze veertiende landstitel, meteen ook de enige échte prijs in zijn keeperscarrière. Met onderstaande woorden – voor de gelegenheid in het Nederlands – neemt het populaire sluitstuk afscheid van de Blauw-Zwarte aanhang.

“Aangezien het nu officieel is dat ik Club Brugge verlaat, wil ik van deze gelegenheid gebruikmaken om hen te bedanken. Het was een eer het Blauw-Zwarte shirt te mogen dragen en te hebben bijgedragen aan de langverwachte retour van de kampioenstitel naar het Venetië van het Noorden. Blijf dezelfde passie en strijd die jullie uniek maakt behouden! Tot later, Ludovic Butelle.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws